Jobb

Vi söker Systemutvecklare

Vi på Transiro är inne i expansiv fas och behöver stärka upp med flera drivna systemutvecklare. Vår affärsidé är att skapa smarta systemlösningar och lönsamma affärer. Vi utvecklar affärssystem för fackhandel och planeringssystem för trafikföretag i nära samarbete med branschen. Med stort engagemang och kunnande anpassar vi systemen efter våra kunders behov. Din roll blir att säkerställa att våra system håller vad vi lovar samt att leda vidareutvecklingen i linje med bolagets uppsatta mål.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound